Weekend van het Varken 2015

Tijdens het Weekend van het Varken op 12 en 13 september stellen meerdere boerderijen in Nederland hun deuren open voor publiek. Wil je eens op een echte boerderij kijken, kom dan langs tijdens het Weekend van het Varken. Ook worden allerlei leuke activiteiten op de boerderijen georganiseerd zoals schilderen, knutselen, springen op het springkussen, een streekproductenmarkt, en biggetjes knuffelen.

Kijken en proeven

Ook zes boerderijen van Keten Duurzaam Varkensvlees stellen de deuren open tijdens het weekend. Retail partners en regionale grossierderijen ondersteunen dit weekend actief met promotie voor het weekend in de huis-aan-huis-folders en in de slagerijen. Daarnaast organiseert Keten Duurzaam Varkensvlees een lekkere vleesproeverij op de boerderijen. Zo kunnen alle bezoekers zelf proeven hoe lekker duurzaam varkensvlees echt is.

 

 

Stap in de stal

365 dagen per jaar open

De boerderijen zijn niet alleen open voor bezoek tijdens het Weekend van het Varken maar gedurende het hele jaar. Dus wil je eens kijken op een echte varkensboerderij. Kijk op stapindestal.nl voor alle zichtboerderijen.

 

 

 

 

IMG_7053