Varkensvlees met ALG valt in Italië in de prijzen!

De Puro Beretta-lijn van Italiaanse vleeswarenproducent Fratelli Beretta ontving deze week de eervolle titel ‘Product van het jaar 2020’ in de categorie Vleeswaren. Een prijs waar wij als KDV enorm trots op mogen zijn, want het varkensvlees van deze duurzame vleeswaren lijn is afkomstig van onze varkens met de Antibioticavrij Leven Garantie! 

Succesvolle samenwerking

KDV en Fratelli Beretta werken sinds april 2018 samen. Varkensvlees met de Antibioticavrij Leven Garantie is voor deze Italiaanse afnemer dé manier om mooie vleeswaren op de markt te brengen en zich binnen Italië – een land waar het vraagstuk naar de resistentie van antibiotica enorm actueel is – te profileren en te laten zien waar zij voor staan.

De Puro Beretta-lijn bestaat uit gekookte ham, mortadella, salami en rauwe ham. De producten zijn onder andere lactose- en glutenvrij en het bedrijf is transparant over het gebruik van ingrediënten en additieven. Een werkwijze die perfect aansluit bij die van KDV.

Enrico Farina, marketingdirecteur van Fratelli Beretta:

“Innovatie en onderzoek vormen het fundament van onze toekomst. Ik wil deze prijs opdragen aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes.”

Terug naar overzicht