Update voor de Keten Duurzaam Varkensvlees website online!

Na een periode van ontwikkelen staat de nieuwe KDV website sinds 13 juli 2017 online. Geheel in een nieuw jasje gestoken met frisse ‘groene’ kleuren.

Keten Duurzaam Varkensvlees is transparant!

Transparant zijn in de sector is nog nooit zo belangrijk geweest. Maar dat is als kleur voor een website niet zo handig, daarom hebben we toch weer voor de kleur groen gekozen. Met de komst van de nieuwe website willen wij vooral consumenten, de vleesliefhebbers, laten zien waar wij ons als Keten voor inzetten. Niet alleen door middel van ons jaarlijks terugkerende Jaarverslag maar ook door onze criteria online te zetten. Onze criteria online zetten? Ja! Zodat consumenten ook kunnen zien wat onze criteria zijn. Kunnen zien aan welke eisen voor dierenwelzijn de boeren moeten voldoen. En de slachterij. En welke support wij onze boeren bieden. Informatie waar de hedendaagse consument behoefte aan heeft, en dat is ook terecht!

Wij zijn Keten Duurzaam Varkensvlees!
Met de nieuwe website hopen we nog meer transparantie te bieden. De consumenten nog meer inzicht en opheldering te geven over wat wij als Keten Duurzaam Varkensvlees doen voor Dierenwelzijn en Milieu. Laat ons vooral weten wat je ervan vindt.

Terug naar overzicht