Hokverrijking voor KDV

Afgelopen najaar heeft de Europese Unie de eisen voor hokverrijking aangescherpt. Alle varkenshouders in de EU moeten hieraan voldoen. In deze brochure leggen we je per concept uit welke (nieuwe) eisen er aan afleidingsmateriaal worden gesteld en hoe je hieraan kunt voldoen.

Welk afleidingsmateriaal werkt voor jou?

Met deze folder heb je voldoende informatie over de aangescherpte eisen. Om je ook in de toekomst van waardevolle informatie rondom hokverrijking te kunnen voorzien, is het belangrijk dat wij weten welk afleidingsmateriaal binnen de keten wordt gebruikt en wat de ervaringen daarmee zijn. 

Daarom vragen we je deze enquete in te vullen. Het invullen duurt slechts enkele minuten. Met jouw medewerking zetten we een stap verder in onze gezamenlijke zoektocht naar de ideale hokverrijking. Uiteraard houden we je van alle ontwikkelingen op de hoogte.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de nieuw opgestelde eisen rondom afleidingsmateriaal? Of ben je op zoek naar ondersteuning bij het optimaliseren van jouw hokverrijking? Neem dan contact op met Angelique van den Hoogen voor meer informatie en advies.

Terug naar overzicht