Een kleine rondleiding

Welkom op de geheel vernieuwde site van Keten Duurzaam Varkensvlees! De oude website ging al wat jaren mee en kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Ons adres is nog steeds hetzelfde maar voor de rest hebben we alles grondig onder handen genomen. Om je niet te laten verdwalen geven we je daarom graag een korte rondleiding.

Thuis op elk scherm

We surfen tegenwoordig niet alleen meer met de computer. Bijna iedereen beschikt ook over een smartphone of tablet. Onze website is daarom speciaal ontworpen om ook op deze kleinere schermen te werken. Liggen of staand, het ontwerp optimaliseert zich automatisch aan uw apparaat. Wel zo handig als je in de supermarkt staat en wilt weten waar dat Duurzaam Varkensvlees stickertje nu eigenlijk voor staat.

Thuis op elk scherm

Net zoveel diepgang als je zoekt

Elke bezoeker heeft zijn eigen interesses. Zo zijn er mensen die even snel willen kijken waar ons vlees vandaan komt of hoe onze keten de veiligheid garandeert. Maar het kan ook zijn dat je specifieke informatie zoekt over maatregelen omtrent dierwelzijn. De nieuwe site van KDV probeert iedereen zo snel mogelijk van antwoorden te voorzien. Zo vind je in de hoofdnavigatie de onderdelen Onze boeren, Ons varkensvlees en Waar te koop die gezamenlijk een helder en duidelijk overzicht bieden van onze keten.

Mensen die meer willen weten kunnen terecht op Dier & milieu en KDV labs. Op Dier & milieu kun je alles lezen over onze maatregelen op het gebied van dier welzijn en milieu. Van onze algemene doelstellingen tot de specifieke maatregelen die onze boeren in hun bedrijf hebben genomen. KDV Labs heeft alles te maken met de toekomst van ons keurmerk. Hier kunt u alles lezen over onze laatste innovatietrajecten. Vaak zijn dit projecten die zich nog in de testfase bevinden en dus nog volop in ontwikkeling zijn. Via de blogs van verschillende specialisten kunt u de voortgang vanaf nu op de voet volgen.

Hallo ik ben Varkentje

Ook voor kinderen valt er vanaf nu iets te beleven. Loes Riphagen is een bekroonde illustratrice die je wellicht wel kent van de kinderboekenweek. Speciaal voor ons heeft Loes Varkentje in het leven geroepen. Varkentje gaat op reis gaat nog vele avonturen beleven. Tot die tijd hebben kunnen de kids nu al aan de slag met twee mooie kleurplaten.

Varkentje - Keten Duurzaam Varkensvlees

Ook voor onze partners

Voor onze ketenpartners hebben we een speciale partnerpagina waar er ingelogd kan worden op Mijn KDV. Dit is een speciale tool voor onze boeren waar zij de actuele prestaties van hun eigen bedrijf kunnen bekijken. Zo kunnen ze precies zien wat wel en wat niet werkt en waar nodig bijsturen. Naast Mijn KDV biedt de pagina ook de mogelijkheid om een registercheck uit te voeren.

Wij staan open voor suggesties

We hebben ons best gedaan om nieuwe website zo informatief en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Maar het kan natuurlijk zijn dat je iets mist of dat je een suggesties hebt voor verdere verbeteringen. Wij horen graag wat je er van vindt. Je kunt daarom altijd mailen naar info@duurzaamvarkensvlees.nl