KDV LABS: Varken, het meest gebruikte stukje vlees.

Bart Ruijgrok - Winkelcoach

Onderscheiden doe je niet door klein te blijven. Dat doe je door trots te zijn op wat je maakt en verkoopt. En daar is duurzaam varkensvlees het uitgelezen product voor. Omdat de kwaliteit ver boven de Europese norm ligt, antibioticagebruik tot een minimum wordt beperkt*, dierenwelzijn bij elke schakel binnen de keten voorop staat en aan het milieu net zoveel zorg en aandacht wordt besteed. Maar vooral omdat je er zoveel mee kan. Van het varken maken we spareribs, gehakt, karbonade, spiesjes, varkenshaas, worst, speklappen, fricandeau, rollade, schnitzel, slavinken, saté…. de lijst is eindeloos. En dan heb ik het nog niet eens over alle producten die we van de botten, de huid, zijn haren, buikvet, bloed en organen produceren, zoals drop, winegums, shampoo, antirimpelcrème, röntgenfoto’s, remschijven en lucifers.

Om deze prachtige producten te kunnen verkopen, is het belangrijk om te weten wat de klant wil. Dat ontdek je door goed te luisteren.

Wil je meer weten, lees hier het artikel van winkelcoach Bart.

Terug naar overzicht