Sterkere focus op smaak

Bart Ruijgrok - Sterkere focus op smaak

Geef varkensvlees de tijd

De lente is begonnen, de zomertijd is ingegaan en de dagen worden (gelukkig) weer langer. Ik kan de bbq-luchten al weer bijna ruiken in …
Lees verder

Proeven is geloven

Proeven is geloven

Steeds meer slagers verkopen duurzaam varkensvlees. In 2014 kwamen er maar liefst 80 slagerijen bij in de keten. Van veel van de slagers krijg …
Lees verder

Bart Ruijgrok - Winkelcoach

Kijk naar buiten!

Wat zou het mooi zijn als een goed product zichzelf verkoopt. Maar dat is helaas niet zo, daar moet je iets voor doen. Ik …
Lees verder

Varkensvlees als missie

Varkensvlees als missie

“Duurzaam, dat is een mooi woord Bart,” zei één van onze slagers vorige week, “maar ik word er mee doodgegooid.” Een goeie binnenkomer voor …
Lees verder